Muffe geur verwijderen

Home » Muffe geur verwijderen

Met de OZONIC-PRO maakt u uw leefomgeving 100% hygiënisch schoon en laat u een muffe geur snel verwijderen op de meest milieuvriendelijke manier! Tot op heden was ozon reiniging uitsluitend voorbehouden aan professionele reinigingsbedrijven. De OZONIC-PRO is speciaal ontwikkeld voor particulier gebruik, werkt zeer effectief in het verwijderen van vieze luchtjes en zorgt voor volledige desinfectie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over onze diensten of producten kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door ons te bellen op onderstaand nummer.

+31 6 21 51 2550

Op milieuvriendelijke wijze een ongewenste muffe geur verwijderen

De OZONIC-PRO heeft ontelbaar veel toepassingen, zoals het verwijderen van een muffe geur veroorzaakt door rook- of waterschade. Daarnaast werkt het effectief in de bestrijding tegen pollen, schimmel, meeldauw, huisstofmijt en ongedierte zoals mieren, spinnen, zilvervisjes, motten en meer. Met de OZONIC-PRO bieden wij u een snelle en effectieve oplossing wanneer u vieze luchtjes wilt verwijderen. Door middel van een droge ozon behandeling worden onaangename geuren, zoals rooklucht, gemakkelijk verwijderd zonder toevoeging van chemicaliën! De OZONIC-PRO:

  • Desinfecteert
  • Neutraliseert geuren
  • Reduceert allergieën
  • Heeft een antibacteriële werking
  • Heeft een antivirus werking
  • Heeft een antischimmel werking

Maak een einde aan vieze lucht en ongezonde geuren

Wij hechten belang aan het duurzaam verwijderen van vieze luchtjes. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van een muffe geur in bijvoorbeeld uw auto, camper, caravan, chalet, zeilboot of jacht, maar ook in ruimtes zoals uw kantoor, keuken, zolder, kelder, hobbyruimte en toilet. Het is vervelend als u niet comfortabel kunt wonen vanwege een muffe woning. Hetzelfde geldt voor het rijden in uw auto. De geuren kunnen velerlei oorzaken hebben: bacteriën in het luchtcirculatiesysteem, aanslag van sigarettenrook op het interieur of huisdieren die hun sporen in de auto achterlaten. Deze zaken zijn niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar zijn steeds vaker het gevolg van vieze kleine beestjes. Daarom is het ontzettend belangrijk dat u zo snel mogelijk aan de slag gaat met het verwijderen van vieze luchtjes. De OZONWORLD™ OZONIC-PRO werkt zeer effectief en zorgt voor een volledige desinfectie van uw leefomgeving. Het kan een muffe, vieze en ongezonde geur spoedig verwijderen.

Bestel de OZONIC-PRO gemakkelijk online

U bestelt de OZONIC-PRO gemakkelijk online via onze webshop. Daarbij ontvangt u van ons een gratis statief en een jaar volledige garantie. Wilt u weten hoe de OZONIC-PRO precies werkt? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@ozonworld.nl of te bellen naar +31 6 21 51 2550. Wij beantwoorden al uw vragen zodat u zo spoedig mogelijk op een veilige en duurzame wijze vieze luchtjes kunt verwijderen.