Wave Wave

Desinfectie

Anti Virus

Bacterievrij

Allergie Reductie

Anti Schimmel

Geur Neutraal

De laatste nieuwe, compacte Ozonworld Robot !

OZONWORLD

De revolutie in het bestrijden van virussen!

Ozon is de milieuvriendelijke manier om bacteriën en virussen te bestrijden. Ozon werd ontdekt door de Nederlander Martinus van Marum 1750-1837. Werner von Siemens bouwde in 1857 de ozongenerator, waarmee door elektrostatische ontladingen op industriële schaal ozon gemaakt kan worden. Onze producten worden ingezet bij bedrijven en particulieren voor het bestrijden van virussen, bacteriën en allergenen.

In principe is Ozon niets anders dan zuurstof (O2) waaraan zich door elektrische hoogspanning >10.000 Volt een extra ...
Lees verder
Ozon werkt volgens het principe van oxidatie. Wanneer het statisch geladen Ozon molecuul in aanraking komt met iets “oxideerbaars” ...
Lees verder
Op onze website kunt u verklaringen en onderzoeken vinden, waaruit blijkt dat bij de juiste toediening van Ozon ...
Lees verder
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Stay Safe! Stay Healthy!

Nieuwe manier om virussen en bacteriën te bestrijden!

——— OZONWORLD
Momenteel zijn er veel chemische reinigingsmiddelen op de markt om virussen en bacteriën te bestrijden, maar hun effectiviteit is om verschillende redenen beperkt. Het gebruik van vloeibare middelen met of zonder chemicaliën kan ook problemen veroorzaken.
Om de lucht bacterievrij te maken is een zeer fijne en kostbare verneveling nodig.
Niet alle oppervlakten waar virussen zich bevinden kunnen nat gereinigd worden.
Natte en traditionele reiniging zal de bacteriën, virussen en allergenen in kieren en spleten niet bereiken en kunnen bestrijden
Deze tekortkomingen hebben ertoe geleid om de Ozonic-HOME te ontwikkelen om virussen en bacteriën te bestrijden. Een compleet droog interieur-lucht-reinigingssysteem voor thuis! Zonder het gebruik van chemicaliën dus 100% milieuvriendelijk! De Ozonic-HOME maakt van zuurstof Ozon, nadat de ozon zijn desinfecterende werk heeft gedaan wordt ozon weer terug gevormd naar zuurstof.

Tijdens de behandeling moeten mens, dier en plant de ruimte verlaten!

Hoe werkt de Ozonic-Home?

Plaats de OZONIC-Home van Ozonworld zo hoog mogelijk in de te behandelen ruimte met aan alle zijden een vrije ruimte van 40 cm voor een onbelemmerde werking. Voor het gebruik van de ozonrobot dient de ruimte optisch schoon te zijn. Op deze manier kan deze optimaal virussen, bacteriën en allergenen bestrijden.

Liever telefonisch contact met een van onze verkopers?

Wij bellen u terug!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Vul hier uw telefoonnummer in waarop wij u kunnen terugbellen. Tijdens werkdagen bellen wij u in de meeste gevallen direct terug. Uiteraard gebruiken wij uw telefoonnummer alleen om u terug te bellen.