OZONWORLD

Ozon en de desinfectie van Corona?

Hoe wordt ozon gebruikt voor de desinfectie van corona?

Ozon is ook inzetbaar voor de desinfectie van corona en andere virussen. Op onze website kunt u verklaringen en onderzoeken vinden, waaruit blijkt dat bij de juiste toediening van Ozon onder andere het SARS-, HERPES-, INFLUENZA- en COVID-virus worden geëlimineerd. De rapporten tonen aan dat zowel de door aerosol (in de lucht via microscopisch kleine stof- of vloeistofdeeltjes) verspreide virussen en de op oppervlakte aanwezige virussen voor 99% worden geëlimineerd.

De huidige situatie rondom COVID-19

Hoewel het op dit moment nog niet duidelijk is hoe het COVID-19 virus zich verspreid via de lucht en hoever het draagt, is het inmiddels wel duidelijk dat het op gladde oppervlakten langere tijd actief en dus besmettelijk blijft. Winkelwagens worden gedesinfecteerd, en er wordt geadviseerd om vaker handen te wassen.

De inzet van ozon als desinfectie tegen corona

Ozon is bewezen effectief bij het elimineren van bacteriën en virussen van allerlei soorten en is dus ook effectief als desinfectie tegen corona. Onze apparaten zijn afgestemd op de juiste dosering ozon en de juiste duur van toediening om de desinfectie van corona en andere virussen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mens, dier en plant mogen voor hun eigen veiligheid niet in de ruimte blijven tijdens de behandeling.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in de bestrijding tegen het coronavirus? Stel ons uw vragen door te mailen naar info@ozonworld.nl of te bellen naar +31 10 2613 313. U kunt ook meteen uw product online bij ons bestellen.

Ozonworld USA onderzoek 1 Development …

Ozonworld USA onderzoek 3 Ozone …

Ozonworld USA onderzoek 7 Applied …

Ozonworld lijst bacterien en virussen.pdf

Tijdens de behandeling moeten mens, dier en plant de ruimte verlaten!

Liever telefonisch contact met een van onze verkopers?

Wij bellen u terug!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Vul hier uw telefoonnummer in waarop wij u kunnen terugbellen. Tijdens werkdagen bellen wij u in de meeste gevallen direct terug. Uiteraard gebruiken wij uw telefoonnummer alleen om u terug te bellen.