OZONWORLD

Ozon en Corona?

Hoe dan?

Op onze website kunt u verklaringen en onderzoeken vinden, waaruit blijkt dat bij de juiste toediening van Ozon onder andere het SARS, HERPES, INFLUENZA en COVID virus worden geëlimineerd.
De rapporten tonen aan dat zowel de door aerosol ( in de lucht via microscopisch kleine stof of vloeistof deeltjes) verspreidde virussen en de op oppervlakte aanwezige virussen voor 99% worden geëlimineerd.
Hoewel het op dit moment nog niet duidelijk is hoe het Covid-19 virus zich verspreid via de lucht en hoever het draagt, is het inmiddels wel duidelijk dat het op gladde oppervlakten langere tijd actief en dus besmettelijk blijft. Winkelwagens worden gedesinfecteerd, en er wordt geadviseerd om vaker handen te wassen.
Ozon is bewezen effectief bij het elimineren van bacteriën en virussen van allerlei soorten. Onze apparaten zijn afgestemd op de juiste dosering Ozon en de juiste duur van toediening om de desinfectie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Mens, dier en plant mogen niet in de ruimte blijven tijdens de behandeling.

Ozonworld USA onderzoek 1 Development …

Ozonworld USA onderzoek 3 Ozone …

Ozonworld USA onderzoek 7 Applied …

Ozonworld lijst bacterien en virussen.pdf

Tijdens de behandeling moeten mens, dier en plant de ruimte verlaten!

Liever telefonisch contact met een van onze verkopers?

Wij bellen u terug!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Vul hier uw telefoonnummer in waarop wij u kunnen terugbellen. Tijdens werkdagen bellen wij u in de meeste gevallen direct terug. Uiteraard gebruiken wij uw telefoonnummer alleen om u terug te bellen.