Zilvervisjes uitroeien

Home » Zilvervisjes uitroeien

Zilvervisjes uitroeien voelt als een hopeloze en oneindige klus. Wanneer u een zilvervisje voorbij ziet komen is hij alweer verdwenen voordat u het weet. Herkent u het frustrerende gevoel? U bent niet de enige. Zilvervisjes zijn in veel woningen te vinden en zijn ontzettend moeilijk te bestrijden. Gelukkig hebben wij bij Ozonworld een oplossing voor u, namelijk het uitroeien van zilvervisjes door middel van een ozon behandeling. Ontdek wat een ozon behandeling is en wat de voordelen zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over onze diensten of producten kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door ons te bellen op onderstaand nummer.

+31 6 21 51 2550

Zilvervisjes uitroeien met onze effectieve ozon behandeling

Wij hebben een ozonrobot ontwikkeld waarmee u gemakkelijk uw huis en andere ruimtes kunt desinfecteren door middel van het ozon molecuul. De OZONIC-PRO is in staat om onaangename geuren en micro-organismen zoals schimmels, bacteriën en ongedierte waaronder zilvervisjes te verwijderen. Een ozon behandeling is daarom een zeer nuttige investering voor hotels of recreatieparken, omdat verschillende problemen tegelijkertijd aangepakt worden. De OZONIC-PRO voert namelijk de volgende zes belangrijke behandelingen tegelijkertijd uit:

  • Desinfecteren
  • Geurvrij of geurneutraal maken
  • Bacterievrij maken
  • Schimmels en ongedierte verdelgen
  • Allergieën reduceren
  • Virusvrij maken

Waarom is het verwijderen van zilvervisjes belangrijk?

Natuurlijk is het niet prettig als u zilvervisjes in huis ziet of als uw gasten last hebben van zilvervisjes op hun hotelkamer. Zilvervisjes zien er namelijk vies en onhygiënisch uit en het liefst start u meteen met het uitroeien ervan. Maar er zijn meer redenen om zilvervisjes te verwijderen. Wist u dat zilvervisjes schadelijk zijn voor uw spullen? Ze voeden zich namelijk met papier, textiel en zelfs behanglijm. Daarnaast zijn sommige mensen allergisch voor zilvervisjes waardoor het, vooral in hotels, erg belangrijk is om ze zo snel mogelijk te verwijderen. Bovendien verspreiden bacteriën die zilvervisjes met zich meebrengen zich overal. Gelukkig werkt de OZONIC-PRO antibacterieel waardoor de ruimte ook direct bacterievrij gemaakt wordt.

Bestel de OZONIC-PRO en start met het effectief uitroeien van zilvervisjes

Zilvervisjes leven op vochtige plekken en zijn daarom erg moeilijk om te verwijderen. Hoe schoon uw huis ook is, het verlagen van de luchtvochtigheid in uw huis is lastig. Een ozon reiniging is de meest milieuvriendelijke methode voor het uitroeien van zilvervisjes. Investeer in uw gezondheid en woning en bestel onze OZONIC-PRO om zilvervisjes te verwijderen en tevens onaangename geuren te laten verdwijnen. Heeft u vragen? Mail naar info@ozonworld.nl of bel naar +31 6 21 51 2550