Rooklucht verwijderen

Home » Rooklucht verwijderen

Heeft u last van een hardnekkige rookgeur en wilt u deze rooklucht uit uw kamer verwijderen? Onze milieuvriendelijke OZONIC-PRO is erg effectief in het bestrijden van onaangename geuren zoals een rookgeur. Als er veel gerookt is in een bepaalde ruimte trekt de rooklucht overal in en dat is erg lastig om te verwijderen. Hoe krijgt u deze sterke en vieze rookgeur uit uw kamer? Wij hebben gelukkig een oplossing voor u.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over onze diensten of producten kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door ons te bellen op onderstaand nummer.

+31 10 2613 313

Rooklucht verwijderen zonder dat het u veel moeite kost

U heeft vast wel eens geprobeerd de vieze rooklucht geheel uit uw kamer te verwijderen aan de hand van verschillende schoonmaakmiddelen of met behulp van houtskool of zelfs baking soda. Dit kan zeker helpen, maar helaas werkt het vaak enkel op korte termijn. Baking Soda is ook niet ideaal aangezien u het eerst overal overheen moet strooien om vervolgens alles weer op te zuigen. En wat dacht u van uw raambekleding? Gordijnen kunt u gelukkig wassen, maar andere raambekleding of ander soort textiel in huis zoals vloerbedekking kunt u niet wassen. Gelukkig biedt onze duurzame ozongenerator een oplossing om zonder moeite vieze rooklucht te verwijderen. Bovendien verdwijnen ook meteen andere vieze luchtjes welke ontstaan door bijvoorbeeld huisdieren of slechte ventilatie.

Eindelijk een oplossing om een vieze rookgeur permanent te verwijderen

Bent u eigenaar van een hotel of verhuurt u ruimtes en is er, ongeacht de reglementen, toch gerookt in uw ruimtes? Dan is dat ontzettend vervelend. U wilt toekomstige gasten natuurlijk niet teleurstellen. Het aanschaffen van de OZONIC-PRO is voor u als ondernemer een waardevolle investering. Naast het verwijderen van een vieze rooklucht werkt het ook desinfecterend. Zo kunt u ook meteen minuscule bacteriën en huisstofmijt aanpakken. Wilt u onze OZONIC-PRO aanschaffen om de rookgeur uit uw kamer te verwijderen of wilt u als ondernemer investeren in deze aankoop? Bestel hem dan via onze website. Naast een gratis statief ontvangt u een jaar volledige garantie. Indien u nog vragen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen door te mailen naar info@ozonworld.nl of te bellen naar +31 10 2613 313. Wij beantwoorden al uw vragen graag.