Hondenlucht verwijderen

Home » Hondenlucht verwijderen

U herkent het wel: de wens om een hondenlucht in uw huis of auto te verwijderen. Helaas is dit niet zo simpel. Als hondeneigenaar ontkomt u jammer genoeg niet aan een vervelende hondengeur. Gelukkig hebben wij een oplossing waarmee u effectief en op een milieuvriendelijke wijze een vervelende hondenlucht verwijdert.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over onze diensten of producten kunt u contact opnemen via ons contactformulier of door ons te bellen op onderstaand nummer.

+31 6 21 51 2550

Bloemen en geurkaarsen kopen om een hondenlucht te verwijderen hoeft niet meer

Naast het kopen van verschillende sprays om nare luchtjes van uw hond te verminderen, heeft u vast wel eens bloemen of geurkaarsen gekocht om uw huis lekkerder te laten ruiken. Helaas zijn dit kortetermijnoplossingen en kosten ze bij elkaar opgeteld veel geld. Met onze ozonrobot wordt de bron van luchtjes effectief aangepakt in plaats van de stank in huis te verbergen ofwel te ‘verbloemen’. De OZONIC-PRO is milieuvriendelijk en zorgt dus voor het duurzaam verwijderen van geuren zoals een vieze hondenlucht of een ondoordringbare rooklucht die u maar niet weg krijgt uit uw huis of auto. Bovendien is onze ozonrobot niet alleen handig om geuren te neutraliseren. Het apparaat pakt ook andere problemen aan zoals bacteriën en allergieën. Dit is handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van schimmelgroei in de badkamer of een allergie heeft voor huisstofmijt.

Bestel de OZONIC-PRO en start met een milieuvriendelijke geurbehandeling

Wilt u op een gemakkelijke manier hondenlucht verwijderen door middel van een ozon behandeling? De ozonrobot past een droge behandeling toe zonder toevoeging van chemicaliën. U kunt de OZONIC-PRO via onze website bestellen. Hierbij ontvangt u een gratis statief en een jaar volledige garantie. Wij komen na een jaar controleren of de ozonrobot nog voldoende ozon uitstoot om u te verzekeren van de beste kwaliteit. Heeft u nog vragen? Mail naar info@ozonworld.nl of bel naar +31 621512550 en wij geven u graag een deskundig advies zodat u zo snel mogelijk een vervelende hondenlucht kunt verwijderen.